Muitinės ir logistikos akademija

Irina Duleva, akademijos įkūrėja ir lektorė

Sveiki, aš esu Irina Duleva, šios akademijos įkūrėja ir lektorė

Džiaugiuosi atsiveriant naują gyvenimo ir veiklos puslapį. Logistikoje dirbu virš 20 metų, perėjau daug šios srities pakopų nuo ekspedicijos vadybininkės iki muitinės sandėlio vadovės.

Sukaupta patirtimi pradėjau dalintis nuo 2018 metų vežėjų asociacijos „Linava” organizuojamuose mokymuose. 2020-2021 metais dirbau lektore MRU universitete, dėsčiau dvi programas „Elektroninės muitinės sistemos” ir „Muitų politika”. 2023 metais prasidėjo bendradarbiavimas mokymų srityje su ekspeditorių asociacija „Lineka”, kur dėsčiau muitinės modulį, kuris yra FIATA tarptautinių ekspeditorių mokymų kurso dalis.

Aktyviai dalyvauju LCPA (Muitinės praktikų asociacijos veikloje), įsitraukiau į MKK veiklą (Muitinės konsultacinis komitetas). Šios veiklos padeda išlaikyti aukštą profesionalumo lygį, palaikyti žinių ir praktinių įgūdžių naujumą, kas yra ypač aktualu muitinės srityje. Papildomą informaciją apie šias veiklas galite rasti čia.

Mano siekis dalintis žiniomis neapsiriboja tik ankstesnės patirties aprašymu. Esu laiminga turėdama galimybę mokyti ir įkvėpti klausytojus. Stengiuosi ne tik perduoti informaciją, bet paskatinti mąstyti, diskutuoti, suprasti. Taigi, jei siekiate išplėsti savo žinias ir įgūdžius bei pakelti savo profesionalumo lygį, kviečiu prisijungti prie mano kursų.

Mokymo programos orientuotos į vidurinės grandies vadovų ir vadybininkų pradinį apmokymą arba kvalifikacijos kėlimą. Vadovai supranta, kokią svarbą turi personalo paruošimas. Darbuotojų klaidos brangiai kainuoja įmonėms. Tinkamas personalo paruošimas padeda išvengti klaidų ir dėl jų atsirandančių nuostolių bei užtikrinti nepriekaištingą įmonės reputaciją.  

Siūlomos apmokymo programos nėra statinis produktas. Jos yra koreguojamos atsižvelgiant į konkrečios įmonės darbo specifiką, poreikius ar rekomendacijas. Taip pat parengiama metodinė medžiaga ir papildomos literatūros sąrašas. Būtent taip gimsta galutinis produktas – įmonės poreikius atitinkanti mokymo programa.

Linkiu, kad žinios, kurias įgysite, taptų vertingu įrankiu jūsų profesinėje veikloje!

 

Teikiame konsultacijas muitinės procedūrų ir logistikos klausimais


Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/www/server/panel/tmp) is not within the allowed path(s): (/www/websites/www.mlacademy.lt/:/tmp/) in /www/websites/www.mlacademy.lt/wp-includes/functions.php on line 2126